För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Dagen igår.

Publicerad 2010-11-26 10:58:56 i Mina små vardagstankar,

Vaknade 3.30 imorse, och kunde inte somna om. Så låg vaken till 5 på morgonen. Usch!
Men nu kommer dagen i en kort sammanfattning.
Vi startade dagen med att rulla upp J.s hår på spolar, hon skulle ha mikrofon. Efter det började vi med mitt hår, som skulle vara tuppkam, när detta var färdigt var det att platta N.s hår, hon skulle vara hippie, så vi flätade och satte i blommor, hon blev jättetjusig.
När vi däremot tog ut J.s spolar så har jag inte skrattat så gott på länge!
Sedan var det dags för sminket, N. skulle ha naturlig make så det syntes inte så mycket. Men på mig och J. det var en historia för sig, jag skulle vara rejält svartsminkad med streck över ögonen, hur fult som helst. J. skulle ha blå ögonskugga, så hon såg ut som hon hade blåtiror.
Alla stressade som bara den för kl 13.30 var det fotografering! Så det fick vi gjort. Efter det så började vi öva inför catwalken som skulle ske på visningen, det gick bra och vi fick gjort många ändringar! Så det var tur att vi fick övat innan.
När vi skulle göra iordning för folket, så var det ett himla ståhej, vi sprang runt som yra hönor allihopa. Vi skulle fixa all mat, snacks, drickor, catwalken med lampor, stolar överallt. Vi var klara till 17.30, då hann vi gå catwalken två gånger. Sedan fick vi gömma oss, eftersom folket sakta började komma in. Eftersom det var sådant snökaos, så fick vi köra igång lite senare. Alla stod i kö och fick köra riktigt sakta för att ens kunna komma fram!
Själva visningen gick perfekt! Det var verkligen jättekul, och det var många som hade kommit! Man kände sig dock väldigt utstirrad när man stod där, och alla tog kort överallt!
Efter själva visningen hade vi mingel och tipspromenad på alla årtionden! Hon som vann fick lite produkter ifrån vår hylla! Hon blev jätteglad.
Minglet gick perfekt, och vårat bildspel var väldigt uppskattat. Vi hade foton från vad vi gjorde, och även lagt in lite citat som vi sagt under våra månader här!
Många kom också fram och ville känna på min tuppkam, den var ju verkligen stenhård! De trodde inte den var så hård som den var. Och det var ett himla jobb att få ur den när jag kom hem!
Men dagen var riktigt lyckad, och alla kände sig lättade när allt var färdigt! Det har ju varit ett jobb utan dess like att få detta att fungera.
Men allt jobb var helt klart värt det!
Jag har filmat lite med mobilen, och det skall jag lägga in lite senare tänkte jag. Så får ni se lite från alla förberedelser, och även se lite hur alla såg ut.
Just nu håller jag dessutom på i tvättstugan, och har städat lägenheten. Får ju folk över ikväll, vi skall ju fira lite att vår visning är slut!
Innan dess skall jag hinna betala räkningar och även handla! Det kommer bli ett spektakel att gå ut i detta väder, vi har ca 1 meter snö här(!!). Helt otroligt.
Senare kommer även svaren på Frågestunden! Så passa på att fråga lite nu innan tiden går ut!
Klicka på bilden så kommer ni dit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela