För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Sitter i lägenheten.

Publicerad 2010-12-27 16:31:18 i Mina små vardagstankar,

Just nu sitter jag i lägenheten, väntar på att tiden skall gå lite, så att jag kan åka ner till Göteborg och hämta I. Han kommer vid 21.51, så rätt sent.
Sov ända till kl 10 idag, det var rätt imponerande. Det var oerhört skönt, och framförallt var det behövligt. Strax därefter gick toalettstolen sönder hos min bror, så de fick åka iväg och köpa en ny.
Den var gammal, så det var bara en fråga om när.
Efter det åkte jag ner till torget, handlade lite småsaker jag glömt och var inne på apoteket. Träffade M. en gammal klasskamrat, var nog ett år sedan jag träffade honom. Så det var verkligen inte igår.
Alltid lika kul att träffa gamla vänner. Gillar inte ni det? I alla fall när de ser en psykisk/fysisk förändring till det positiva, han blev glad. Han såg mig när jag var sjuk, och sedan när jag låg i Varberg. Så han hoppades på mig hela tiden. Och dessutom studerar han till Sjukskötare.

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela