För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? [email protected]

Tidigt sänggående

Publicerad 2010-01-31 20:23:57 i Mina små vardagstankar,

Klockan är bara 20.20, men jag skall redan hoppa i säng. Min mage gör verkligen jätteont, den började lätta, men så tog jag kvällsfika så började den igen.
Men blir att sova bort det onda. Hoppas den är snäll imorgon! Annars vet jag inte vart jag skall ta vägen med denna magen längre, av och till i tre veckor nu.

Det var en som undrade om min magkatarr, uppkomst osv. Min släkt har problem med magkatarr, så jag har haft problem med det innan jag blev sjuk också.
Särskilt när jag var stressad, och samtidigt när jag fick panikångestattacker så kom magkatarren. Sedan jag fick anorexi så blev detta mycket värre, och även pga. det extrema laxerande jag utsatt min mage för. Så är ju faktiskt inte konstigt att jag har en förstörd mage. När man tänker på allt den varit utsatt för. Svält + laxerande = INTE BRA.

Jag hoppas att min mage någon gång kanske blir återställd, men som den verkar nu så vet jag faktiskt inte ifall den kommer bli återställd.
I tanke på att jag måste dricka två movicol-påsar varje dag för att ens kunna sköta min mage, och in magkatarr är ständigt vid påminnelse.
Jag brukar känna av den fastän jag är högdoserad, men som den är just nu, så är det extremt mycket. Och det beror nog på att jag inte tog min medicin för det imorse. Då får man betala för det efteråt.

Men nu blir det värma en vetekudde, lägga mig i sängen, och kika på I en annan del av Köping. Ni glömmer inte att titta på det va?
Underbara människor det där.



Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela