För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Den panikartade tanken

Publicerad 2008-11-28 14:15:22 i Mina små vardagstankar,

Nu sitter jag här igen. Panik, panik och åter panik. Känns som ju mer vågen går neråt, ju större känner man sig. Och den känslan är så otroligt panikartad.
Jag skäms för mitt beteende, för mina bortförklaringar. Hur min tanke säger åt mig att göra vissa saker, att något i min tanke vägrar släppa ifrån sig allt det onda.
Jag avskyr att vara rädd för allting, för att allt som jag kommer i kontakt med ska gå in i min kropp. Sitter här med torra händer, som svir och går sönder. Men är för rädd för att smörja in mig.
Det är en avskyvärd tanke, en avskyvärd handling.
När är det dags för mig att bli vuxen? För just nu känner jag mig som ett litet trotsigt barn, fast i en "vuxen" kropp. Där min familj och mina vänner försöker slita dockan ur armarna på mig, men jag vägrar släppa taget, och jag skriker och klöser dem.
Så otroligt barnslig känner jag mig.

Sara, det var så lite så. Det var skoj att greja din blogg, lagt in en bild nu med ( ; så bäst att du kikar.

Alla mina tankar och hårda kramar går just nu till Dig Johanna. Du är starkare än Pippi Långstrump som jag sa.


Dagens låt Oasis - All around the world

All around the World, you've got to spread the word
Tell them what you've heard
You're gonna make a better day
All around the World, you've got to spread the word
Tell 'em what you've heard
You know it's gonna be okay

What are you gonna do when the walls come falling down?
You never move you never make a sound
Where you gonna swim with the riches that you found?
You're lost at sea well I hope that you drown

Take me away cause I just don't want to stay
And the lies you make me say
Are getting deeper every day
These are crazy days but they make me shine
Time keeps rolling by

Blåst och ruggigt

Publicerad 2008-11-27 11:26:44 i Mina små vardagstankar,

Är nog ensam om att "bli glad" när det är dåligt väder, är nog den enda stund jag kan hålla mig hyfsat inne. Och inte springa ut på maratonlopp.
Ska verkligen försöka hålla mig inne idag! Det är mitt mål för idag. Dock ska jag ut med moder sen och handla, men det får fabian bli det enda!
Och måste städa min kära Leo's bur. Måste nog dammsuga också, eftersom hon älskar att släppa ifrån sig fjädrar (!!). Ska även försöka mig på en film idag (??) hur ska detta gå. Men det är det sköna med att se på film hemma, man kan faktiskt stänga av en stund och gå upp och röra lite på sig. Eftersom man har noll (!!) koncentration.

Snart kommer boendestödet hit. Uff. Det är bra att de finns, då får man i alla fall i sig lite mat då och då. Men ja, det är inte lätt. Det är oerhört jobbigt faktiskt.

Önskar bara man kunde spola tillbaka tiden, och välja en annan väg. Såg på gamla bilder idag, känner knappt igen mig. Sjukt känns det.
Och ja...det är ju sjukt.

Aja, ska in och greja på Sara-Para-Lingon-Korv's blogg nu.

Varför drömmer jag alltid samma när jag sover oroligt?

Publicerad 2008-11-20 10:43:43 i Mina små vardagstankar,

Har upptäckt att varje gång jag sover oroligt så har jag samma jävla sjuka dröm! Att jag tappar alla tänderna! Och den känslan är otroligt läskig. Inatt tog det bannimej priset. För då tappa jag tänderna tillsammans med tandkötts-benet (eller vad det heter). Hela tandrader ramla ut. Och jag kände hur tänderna bara krossades i min mun, och jag gjorde inget som orsakade det! Det var inte så att jag bankade tänderna mot trottoarkanten eller så, nej, jag bara hade munnen stängd.
Jag minns så väl att jag hade massa papper i munnen, för att tänderna inte skulle ramla ut. Ändå åkte tandrad efter tandrad ut, och framtänderna krossades till smulor, och jag spottade ut dem i handfatet.
Vaknade mitt i natten av att jag inte vågade stänga igen munnen, för att fler skulle ramla ut. Men så kom jag på mig "Mej tjena, jag drömmer ju...eller?" så var tvungen att känna efter i munnen om mina tänder fanns kvar.. Och ja, de fanns de ju ( ;
Men den känslan att tappa dem sitter kvar hela dagen!
Så förbannat läskig känsla!
Jag ids inte tänka på den dagen man faktist tappar tänderna.

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela