För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Godkväll

Publicerad 2010-03-31 19:15:36 i Mina små vardagstankar,

Ja, då var man hemma ifrån salongen. De var så söta, jag fick ett påskägg av dem idag! Då blev man varm i hjärtat.
Har fått prata lite engelska idag, det var skoj! Kom nämligen en brittiska in till salongen och skulle klippa sig. Alltid kul att få prata lite engelska.
Har även fått träffa en polis idag, också väldigt intressant och kul att prata med! Vi kände ju lite gemensamma vänner också.
Fick göra lite annat utöver frisör-yrket idag, nämligen putsa fönster. Det var välbehövligt, de var verkligen jättesmutsiga.
En lite tråkig sak som hände idag, var en kommentar om min mat. Att jag tagit för lite. Då blir jag så oerhört osäker, gör jag fel igen? Ska jag ringa min psykolog och fråga? Eller ska jag ringa min behandlare här och be om hjälp med portionerna igen.
Men jag gör ju så gott jag kan, och jag försöker med att när jag lägger upp och mitt huvud säger "Nog" då tar jag lite till.
Så vem ska man lita på? Jag vet att jag ska lita på mig själv, men blir bara så förbaskat osäker när sådana kommentarer kommer.
Ni glömmer inte FRÅGESTUNDEN som pågår till imorgon bitti väl?

Godmorgon-godmorgon

Publicerad 2010-03-31 08:23:17 i Mina små vardagstankar,

Nu är det morgon igen, var jättetrött imorse. Inte sovit så jättebra inatt, varit mycket konstiga drömmar, sen dessutom så vaknade jag av att min mage värkte, så låg med vetekudde en bra stund, sedan började det också ösregna.
Så har varit en tumult-natt verkligen.
Idag ska jag till salongen i alla fall, har klätt på mig en kofta idag, är så skönt när det är kyligt ute. Maten för idag är nerpackad i min väska, jag är påklädd och iordninggjord, alltså redo för onsdagens äventyr på salongen.
Undra hur många som arbetar idag. Vet att AF ska ringa idag också, så måste säga till en på salongen att hon kommer ringa.
Ni glömmer väll inte FRÅGESTUND som pågår till imorgon torsdag kl 8.30?
Vad gör ni idag?

En liten grej som efterfrågats

Publicerad 2010-03-30 20:11:24 i Frågestunderna,

Det har kommit en liten undring om när nästa Frågestund kommer. Och eftersom jag är helt slut tankemässigt idag, har passat Småttis fram till precis nu. Så varför inte slänga in en sådan nu?
Eftersom jag är på salongen imorgon, så kan vi ta att den pågår ända fram till Torsdag kl 8.30? Vad tycker ni om det?
Så här kommer den.

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela