För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Kvällsfunderingar.

Publicerad 2010-08-31 20:37:36 i Mina små vardagstankar,

Jag har sådana kvällsfunderingar, över allt och inget. Verkligen allt och inget!
Ena sekunden tänker jag på en sak, för att snabbt växla till en annan sak. Har lite svårt att sortera ut tankarna just nu tror jag. Det är så mycket som far runt. Inte bara matsituationen, utan mycket annat också. Oerhört mycket på livet just nu, fick sådana impulser förut så jag fick lägga mig på golvet och bara stirra upp i taket.
Hade en sådan lust att göra saker, men jag snappade upp det snabbt och jag kunde hindra mig. Men känslan efter att ha haft impulser, den sitter i så oerhört hårt.
Det är väl därför jag kvällsfunderar tror jag. Just för att känslan trycker på.
Jag blir oerhört frustrerad på mig själv när de där tankarna finns där inne, särskilt nu när det finns så mycket roligt omkring mig.
Men just nu är det bara så svårt att se det, man ser bara det mörka. Även om jag försöker dra upp rullgardinen i mitt huvud, så blir det svårt att få det ljust.
Verkligen avskyr dessa tankarna, och vill bara att de skall försvinna för alltid. Men dock tror jag att jag får skylla mig själv, den senaste veckan har blivit oerhört slarvigt med mina mediciner.
Och ni som har olika antideppressiva vet hur påverkad man blir när man inte tar dem ordentligt, jag har två olika. Och det är verkligen inte bra att hoppa över så som jag gjort. Det blir som att jag blir uppslukad av allt runtomkring att jag glömmer det viktiga.
Men det blir väl bättre. Hoppas jag.
För kan inte gå runt såhär med dessa tankarna. Särskilt inte när jag bor på femte våningen.

Till något annat. Imorgon blir det ugnspannkaka till lunch för mig. Den har jag inte ätit på över två veckor nu. Så den är efterlängtad i min mage vill jag lova.

Eftermiddag.

Publicerad 2010-08-31 17:43:25 i Mina små vardagstankar,

Då var det redan tisdag! Tiden går ju så fort så att jag inte hinner med!
Det kom en undring om jag kunde fota nu framöver, jag har tänkt att jag skall göra detta. Men de senaste två helgerna (då tiden finns) så har det varit full rulle. Men kanske denna?
Skolan startade med kemi-teori idag, så vi har gått igenom hela hårets uppbyggnad. Eller själva hårstrået.
Sista lektionen var permanent, det blev lite träligt! Inte min favorit direkt! Och det var ingen annans favorit heller märkte jag.
Det är faktiskt väldigt tråkigt att rulla permanent, det tar lång tid och är enformigt.
Sedan for vi iväg igen, för imorgon fyller N. år, så vi åkte och köpte present till henne. Så kom hem alldeles nyss, har bara hunnit dammsuga lite. Hade fullt av frigolitbitar inne sedan igår.
Mina fötter har svullnat något enormt idag också, så de gör verkligen jätteont! Fick stressa i mig lunch på skolan idag med, eftersom jag var tvungen att springa till banken.
Var där på första 20-minutersrasten, men var så mycket folk så vi hann inte. Så fick springa dit direkt efter att jag ätit, och satt där fram tills klockan var 13.05, och vår rast slutar 13.15, så kände mig lite stressad och uppjagad när jag kom tillbaka. Hatar den känslan! I alla fall när det är i samband med maten.
Vad har ni gjort idag?

Godmorgon Underbara.

Publicerad 2010-08-31 07:58:13 i Mina små vardagstankar,

Godmorgon!
Har sovit som en stock genom hela natten, somnade inte förrän 00.00. Så kanske inte så konstigt. Så var helt slut när jag vaknade.
Var ju trött redan igår.
Och imorse var det verkligen iskallt i lägenheten, burr. Var inte skönt att stiga upp. Blir sådan skillnad när man sover ensam och om någon sover här.
I helgen har vi planer som skall ske, det skall bli kräftskiva. Fast jag får äta något annat då. Ska se vad jag kan hitta på!
Idag kommer dagen att starta med Kemi-teori, spännande. Och sista lektionen kommer att vara Permanentteknik.
Skall bli spännande!
Vad gör ni idag?

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela