För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Är så arg

Publicerad 2008-09-30 20:58:45 i Mina små vardagstankar,


Är så arg, arg, arg och åter arg...ett misslyckande. Jag fick inte i mig näringsdrycken och då sätter de mig åter i rött kök. Det hjälper mig inte. Inte ett dugg, det gör mig mer arg...."det är för ditt eget bästa, för att få mer stöd" säger de, men det stämmer inte. Det hjälper inte mig, det stjälper mig.
Jag har redan tappat den lilla motivation jag hade, och detta gjorde att den lilla gnutta försvann. Helt och hållet.
Känner ännu starkare för att återgå till min första inläggningsvikt. Och den känslan är starkare än den lilla "friska vilja" jag hade kvar.
Jag blir straffad, straffad för att jag har ont i magen. Straffad för något jag inte själv kan rå för.
Tappar livslusten mer och mer för varje dag, orkar inte helt enkelt. När ska folk förstå det. Familjen förstår inte, att detta stället gör mig inte gott längre. Det gör min situation värre.
Ville packa väskorna igen idag, fjärde gången...men gör jag det, blir min familj förbannade. Men hur mycket jag än förklarar, så förstår de inte. Det gör mig inte gott längre, jag mår sämre och sämre för varje dag. Jag orkar inte spela längre.
Jag orkar inte gå och hålla på allt längre. Jag mår sämre, när ska alla inse det?


-släpp min hand, låt mig gå.


Blomma

Mage

Publicerad 2008-09-29 20:28:39 i Mina små vardagstankar,

Jag har en mage, och den magen putar. Jag har panik! Otroligt mycket panik. Mår illa...särskilt när jag tittar på mig själv. Mina tankar förändras inte, de blir bara värre.
Jag ber om hjälp med tankarna, men inget hjälper. Jag säger att det "som borde" funka, funkar inte. Tabletter verkar absolut inte på mig.
Jag mår illa ständigt...
Hade gått ner ½ kg sen i torsdags. Ska man skratta eller gråta?


Jag avskyr mig själv, när ska folk förstå det?

Äckel!

Publicerad 2008-09-27 13:17:38 i Mina små vardagstankar,

Varför har jag fötts äcklig? Varför är jag överviktig? Varför är inte jag smal som alla andra? Låren dallrar, magen putar ut, överarmarna fladdrar som vingar, kinderna är tjocka, fingrarna är som korvar, vaderna är som två lår tillsammans.
Äcklig, äcklig, äcklig!
Varför får alla andra banta och inte jag. Varför tvingar folk i mig extra mycket mat, och näringsdrycker när alla ser hur jävla äckligt fet jag är???


Jävla gris!


That's the way things are

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela