För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Galen helg.

Publicerad 2010-10-31 12:54:23 i Mina små vardagstankar,

Som alltid, har det varit en galen kväll. Jag blev knäpp en stund igår kväll, blev så jävla förbannad. Hände en sak som påminde mig om andra saker, blev verkligen tokig.
Men men...jag var flitig när alla gått hem från efterfesten, städade här hemma på natten. Så slapp jag det imorse, behövde bara dammsuga och damma lite imorse, och torka av.
Snart skall jag kila ner till affären, behöver lite luft. Vid 18-tiden idag kommer M. till mig, vi skall pierca hennes bröstvårtor. Känner henne inte sedan innan, så skall bli kul att träffa lite nytt blod.
Hon verkar trevlig i alla fall!
Hade ju tänkt baka bröd redan igår, men kom på, brödsirap kan ju vara bra att ha! Så det är det som står högst upp på min shoppinglista!
Jag gjorde en utmaning i veckan, jag har haft jättesvårt för just ost på smörgåsen sedan jag kom hem ifrån Varberg. Men nu åkte jag och köpte ost, och det har gått jättebra! Har ätit det varje dag på smörgåsen!

Fredag

Publicerad 2010-10-29 07:52:13 i Mina små vardagstankar,

Nu var det fredag, igen. Det går ju så fort!
Idag har vi bara föredrag från Grazette, så inte mycket att göra. Sedan har vi självklart vår fredagsstädning, som vi har varje fredag i skolan.
Igår kom L. och K. över till mig, L. hämtade dräkten och K. skulle klippas, han höll på att ramla in i badrummet då det är så himla halt där (fastän jag har varnat flera gånger om att ta det försiktigt där) det är nämligen väldigt halt efter att jag spillde ut Orofluido-flaskan.
Ändå har jag städat med såpa och grejer, men det tar väl sin tid för det att verkligen försvinna. Det kan bli spännande ikväll, eller imorgon! I tanke på att det är förfest hos mig.
Vad hittar ni på i helgen? Efter skolan skall jag åka till Stenungsund med H. och J. de skall kika lite efter praktikplatser, så skall vi väl kila upp till min mor en lite sväng.

Varför blev det ingen uppdatering imore?

Publicerad 2010-10-28 17:29:23 i Mina små vardagstankar,

...jo, det skall jag allt berätta för er. Jag blev väldigt sen nämligen! För självklart skulle jag klanta till det...igen.
Startade med att tappa min nya(!!) Orofluido-flaska i glas, ni som känner igen detta, så ja, detta har hänt förut. Den gick i 2000 bitar.
Till råga på allt så hamnade min Cailyn-borste i oljan, så jag tvättade av den. Och skulle sedan föna den torr, då tappade jag fokus, så jag fick in den i fönen och brände sönder hela den!
Så jag var inte klar förrän 8.20, och det var då jag skulle gå till skolan. Så det hanns inte att uppdatera imorse. Jag sprang runt som en yr höna!
I alla fall, hade ju kund imorse. Trodde helt klart det skulle vara en kort dam, men tji fick jag. För det var en lång damklipp.
Så nu har jag gjort min fjärde långklipp, jag ville ju ha en kort! Men hon var verkligen jättesöt, hade jättetrevligt när jag pratade med henne. Och om två veckor skall hon komma och slinga sig, och då ville hon ha mig, så då skall vi slinga henne.
Vad har ni gjort idag?

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela