För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Snabbinlägg.

Publicerad 2010-07-31 23:34:31 i Mina små vardagstankar,

Kom precis hem ifrån min Bästa vän, vi har haft det väldigt trevligt med god mat och spel. Vi var även innan på marknaden ute i Skärhamn, fick inhandlat en stooor sjal med dödskallar. Jättefin.
Visar imorgon.
Nu blir det i alla fall sängen, klockan står nämligen på 6.15. Jag skall ju köra mor och bror imorgon till Nils Ericson-terminalen. Och om jag inte piggnar till för mycket, så tänker jag åka raka vägen hem och lägga mig efter.
Så, berätta om er lördagskväll? Hur ser era söndagsplaner ut?

Grannkrig?

Publicerad 2010-07-31 10:14:52 i Mina små vardagstankar,

Ja, något är det. Min mor är tokig. Hon ställer ibland soppåsen eller tidningspåsen utanför, för att sedan när hon går ut ta dem med sig ut och slänga.
Men någon puttar den framför våran dörr hela tiden, igår tog mamma ner den till dörren ut, och idag stod den framför dörren igen.
Anser personligen att det hela är löjligt, i alla fall när det kommer till en tidningspåse, den luktar inte, och är inte i vägen.
Andra i svahlen har sina rullstolar utanför dörren, de är i sådana fall mer i vägen.
Men men, orkar inte bry mig egentligen.
Idag skall jag i alla fall till min Bästa vän, mysigt.
Men blir lite senare, min mor har lite ärenden innan hon far till Stockholm imorgon.
Vad gör ni denna lördag?
Läste om olika knäppa telefonsamtal ni varit med om, det är kul hur telefonerna kan koppla ihop sig av sig själva, haha.

Id Bare Minerals.

Publicerad 2010-07-30 20:30:19 i Mina små vardagstankar,

Är gjorde på endast naturliga produkter, de är helt enkelt bäst!
Det var en som undrade vart man kan köpa dessa, Kicks brukar ha dem, men även olika salonger. Oftast ser man skyltar där de finns.
De kostar lite mer, men det är verkligen så, har du en gång testat det, så vill du aldrig mer gå tillbaka till "vanligt" smink.
Såhär ser de ut.
Först tänkte jag fy så dyrt det är, men sedan så testade jag detta. Och nu vill jag aldrig mer gå tillbaka till det andra. Jag har länge tänkt på ögonskuggorna, men visste inte vilken av alla jag ville ha. Då påminde S. mig om att de finns ju detta paketet med nio olika skuggor i, så det slog jag till på idag.
Idag har jag även verkligen fått skratta ifrån hjärtat, min bror berättade något så oerhört kul och äckligt så tårarna sprutade ur mina ögon.
Jag har även lite saker att berätta som skedde på salongen. Jag fick ett samtal från en kvinna som svarade oerhört segt när man frågade henne saker.
Men det roligaste var att när jag svarat, så sa hon "Vart säljer de peruker?"
Well, vi är en frisörsalong, vi håller på med hår, men långt ifrån peruker.
Försökte dock förklara att hon var tvungen att ta sig in till stan. Men jag kände igen hennes röst och det är en kund som brukar vara hos oss, hon är väldigt speciell och vill ha en väldigt speciell frisyr som inte går att göra. Men vi misstänker att hon säkert kan ha gjort detta hemma nu, och därmed behöver en peruk.
Vad är det mest mysko samtal ni fått?

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela