För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Sitter i lägenheten.

Publicerad 2010-12-27 16:31:18 i Mina små vardagstankar,

Just nu sitter jag i lägenheten, väntar på att tiden skall gå lite, så att jag kan åka ner till Göteborg och hämta I. Han kommer vid 21.51, så rätt sent.
Sov ända till kl 10 idag, det var rätt imponerande. Det var oerhört skönt, och framförallt var det behövligt. Strax därefter gick toalettstolen sönder hos min bror, så de fick åka iväg och köpa en ny.
Den var gammal, så det var bara en fråga om när.
Efter det åkte jag ner till torget, handlade lite småsaker jag glömt och var inne på apoteket. Träffade M. en gammal klasskamrat, var nog ett år sedan jag träffade honom. Så det var verkligen inte igår.
Alltid lika kul att träffa gamla vänner. Gillar inte ni det? I alla fall när de ser en psykisk/fysisk förändring till det positiva, han blev glad. Han såg mig när jag var sjuk, och sedan när jag låg i Varberg. Så han hoppades på mig hela tiden. Och dessutom studerar han till Sjukskötare.

...saker som är fel ibland.

Publicerad 2010-12-26 22:19:38 i Mina små vardagstankar,

De är de små sakerna som kommer fram titt som tätt. Man funderar. Hur skall man gå vidare?
Sätta tanken på annat håll. Glömma och gå vidare.
När det inte fungerar att sova, när såren inte känns och du famlar i mörker.
Vad ska du då göra? När drömmarna tagit slut.Ny bild på mig dessutom, den är tagen på julafton.

Nu har jag passat klart hästarna för denna helgen, nästa pass blir torsdag kväll och fredag morgon. Men då har jag I. med mig, så blir inte så ensamt i alla fall.
Vi sover där den natten med tror jag.
Han kommer för övrigt imorgon, så åker ner till Göteborg och möter upp honom.
Skall bli jättemysigt.
Hur har annars helgen sett ut för min del? Igår åkte jag ut till Tjörn och träffade min bästa vän och lite annat folk, som skulle ut. S. ville inte med ut sedan, så jag körde hem henne och vi satt och pratade istället en stund innan jag fick åka, eftersom jag skulle upp till hästarna imorse.
Men träffade henne en stund tillsammans med hennes pojkvän på torget här i Stenungsund idag. "Råkade" handla en skjorta på mellandagsrean, 100 kr. Ska egentligen inte handla kläder, men den lockade till sig mig, och den råkade hamna i en kasse och följa med mig ut. (Nu lät det dock som att jag snattade den, men nej).
Har snart dessutom tänkt att kila ner i sängen, är jättetrött känner jag. Har rört runt en del idag, träffade ju min Bästa vän och kilade runt på torget, dessförinnan så hade jag handlat inför veckan lite. Och åkte sedan upp till lägenheten med varorna, sedan for jag tillbaka till mor och bror. Satt en liten stund bara, sedan åkte vi iväg och gick ner till sjön, sedan for vi iväg med ytterligare lite saker till lägenheten, för att sedan åka till affären igen.
När jag kom hem igen, så lagade jag mat, efter det har jag inte gjort så mycket. Men är ändå jättetrött.
Hur blir er kommande vecka?

God Jul sötnosar.

Publicerad 2010-12-24 11:53:17 i Mina små vardagstankar,

Igår åt jag på Mc Donalds! Det var längesedan, trodde nästan jag inte skulle klara det. Men det gick!
God jul på er alla i alla fall, har varit ute hos hästarna imorse. Det var så kallt så de fick stanna inne i stallet under dagen. -13° är lite väl maffigt för dem.
Så nu har jag fått duscha (äntligen, måste ju vänta 48 timmar), och gjort mig iordning stekt lite veg.bullar som skall med till min kusin.
Där borta väntar hemmagjord broccolli-gratäng, och jag älskar broccolli, så kommer njuta i fulla drag.
Idag blir det verkligen riktig jul på matfronten, förra året var jag fortfarande så osäker och vågade knappt äta. Men denna gången kommer det kännas bättre på den fronten!
Hur firar ni?

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela