För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

En sådan dag.

Publicerad 2010-04-30 18:26:09 i Recept,

Det ösregnar ute, S. sa att om det inte skulle regna så kunde jag få följa med ner till elden. Men verkar inte som att det blir något av det, elden lär väll inte ens fatta eld?!
Salongen gick fort idag, oerhört fort. Men receptionisten var sjuk, och de frågade om jag kunde stanna kvar. Det hade jag så oerhört gärna gjort, om det inte varit för tvättstugan idag.
Men i alla fall, ni vet att jag berättade imorse om att jag inte tappat mitt örhänge inatt?
Jag satt också och var oerhört stolt över denna prestation för J. i telefon. Men till min fasa upptäcker jag när jag byter öra.
Jag har ju tappat mitt örhänge!
Om jag skrattade? Ohja.
En undring om hur det går för mitt "Att-vara-vaken-längre-projekt" det går OK, men jag är inte uppe så länge som jag helst vill. Igår gick jag och la mig strax innan 22 i alla fall. Inte illa pinkat för en trähäst.
Nej, men jag tränar och tränar på detta nu. Imorgon har jag bestämt mig för att ta en lång sovmorgon och inte gå upp runt 6-7 som vanliga dagar.
Gjorde en utmaning för mig själv idag. Jag satt nämligen och tänkte på att jag skulle göra tacopaj till middag. Men jag ville inte gå på säkra kort, även om det också är en utmaning. Så har jag ätit den så ofta nu. Och jag kände att jag ville ha en ny utmaning. Men ville ändå ha tacosmaken, så jag gjorde Taco-lasagne.
Har ni testat den? Superenkelt!
TACO-LASAGNE
Veg/soja/kött-färs
Tacokryddor
Önskade grönsaker (min favo är paprika och majs)
Lasagneplattor
Ostsås
2 dl mjölk
2 msk mjöl + 1 dl vatten (skakas)
Salt och peppar
1 dl riven ost
Stek färsen och blanda i kryddorna.
Använd Keldas färdiga ostsås, eller om du som jag, vill göra en egen.
Lägg plattor på botten av en ugnsfast form, och strö över färs och ostsås, på detta vis varvar du med lasagneplattor och färs+sås.
Sedan in i ugnen på 225° i 35 minuter.
Klart!!

Godmorgon Underbara

Publicerad 2010-04-30 08:14:54 i Mina små vardagstankar,

Godmorgon! Här sitter jag igen, med en kopp kaffe, skall strax kila mot salongen. Idag är det en kort dag, kommer kännas lite konstigt eftersom att det också är stängt imorgon.
Men har ett litet arbete framför mig när jag kommer hem, skall nämligen till tvättstugan. Så blir full rulle även när jag kommer hem.
Inatt var första natten på länge som jag inte tappade mitt örhänge, var faktiskt imponerad. Vaknade flera gånger och kände efter om det var kvar, och det var det ju.
Har ni smakat på nya ramlösa föresten? Den som smakar Smultron. Den är riktigt god, och jag rekommenderar den varmt.
Väldigt sommarfräsch.
Vad gör ni idag? Hos oss är det molnigt, så blir en innedag ikväll tror jag.

Som ni ser.

Publicerad 2010-04-29 18:25:10 i Mina små vardagstankar,

Så har jag uppdaterat med en ny header. Den andra gjorde jag så suddig, så kände att det var dags. Fick kommentarer om mina ögon, och om det är min riktiga ögonfärg. Ja, det är det. Men via min kamera blir de väldigt blåa. Men har väldigt blåa ögon också.
Kan lägga in en mobilbild på mina ögon här, där ser man mer exakt min färg.
Det var en som undrade ifall jag känner hunger, nej det gör jag inte. Jag har fortfarande den spärren, men jag hoppas att den snart skall släppa. Jag vill innerligt kunna gå på hunger och inte tider.
Sug och sug, jag vet vad jag tyckt om innan. Det kan jag bli "sugen" på.
Jag vet faktiskt inte när detta kommer tillbaka. Det är nog när man släpper på spärren, det är det som är det svåra. Oerhört svåra.

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela