För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Godmorgon.

Publicerad 2010-12-13 07:58:02 i Mina små vardagstankar,

Måndag igen. Jag var inte pigg imorse, och verkligen inte pepp. Är helt slut, satt igår i 6(!!) timmar utan ett endaste uppehåll.
Skrev in 17 sidor på datorn, och då är det inte ens allt som skall vara med. Bilder skall tillkomma sedan bl a. efter att lärarna har tittat igenom allt.
Så jag ringer dig idag Min Bästa vän, var lite borta igår.
Men nu är i alla fall arbetet äntligen färdigt till den del att de kan läsa igenom det, underbart. Om en vecka har vi Hårologi-prov, och det är inget man kan plugga ihjäl sig på, på samma sätt. Så det är skönt!
Jag har även tagit bort allt skinn ifrån mitt sår, så nu ser det glans-köttigt ut. Mysigt. Men det läker nog bättre om jag gör det. Men det är enormt stort, i tanke på hur starten till det såg ut. Det har vuxit ytterligare nämligen.
Vad gör ni idag?

Kommentarer

Postat av: Adelina

Publicerad 2010-12-13 21:22:41

Nice header!

Postat av: Mamman

Publicerad 2010-12-14 13:00:36

Men gå till doktorn människa!!! Om det inte är infekterat så har de jättebra plåster som gör att det läker snabbare. Och är det infekterat så måste man ge penicillin. VAR RÄDD OM DINA HÄNDER! Det är ju dina arbetsredskap. Jag antar att du inte är så förtjust i miljön men du vet ju att det går jättesnabbt. Kom igen nu...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela