För att klara ett pussel måste du ha alla delar.

Vill ni kontakta mig per mejl? amy.amnehag@hotmail.com

Min dag idag och igår.

Publicerad 2010-12-23 19:22:58 i Mina små vardagstankar,

Igår.
Skulle med tåget 17.38 ifrån Trollhättan, mötte K. påvägen som var snäll och hjälpte mig dra min väska. När hans buss väl kom (som var försenad) så skulle han krama mig, men då åker bussen, så han missar den.
Så står kvar och väntar med honom tills nästa, som aldrig kommer. Tillslut måste jag rusa till mitt tåg, kommer dit.
Tåget står stilla, och man kommer inte på. Så jag frågar en anställd, och de berättar att tågen inte går. Utan att man måste ta bussen, så får springa ner och upp för trapporna, för att hitta en buss.
Tillslut kommer den, så hoppar på.
Men kommer vi ut ifrån Trollhättan? Nej, det är kaos. Så tar år att komma ut därfrån. När vi väl kommer ut, så tar de 45:an hem. Och den tar en evighet, på detta stannar den på näst intill varje busshållplats.
Så vägen hem blir lång, och jag kommer oerhört försent.
Mor möter i alla fall upp mig i Göteborg, så vi åker raka vägen till Orust. Jag är hyperstressad, och när vi kommer dit så skall jag lära mig att mocka hos hästarna, och hur jag skall lägga upp hö och vatten. Sedan släppa in hästarna och så vidare.
Åker iväg 22.10 därifrån, iväg och handla, och kom inte hem förrän 23.00. Jag var trött! Hade inte hunnit äta middag eller något.
Idag var lite bättre, dock var jag oerhört trött imorse. Men salongen har det varit fullt upp på, har kommit så mycket kunder!
Har knappt suttit en sekund.
Fick även se N. och A.'s små magar, eller A's mage är riktigt stor nu. Hon skall ha i januari/februari. Lite mysigt att titta på!
Vi fick även ett paket ifrån vår chef, så söt är hon.
Jag fick också sätta i två extensions, det var roligt! Jag är ju inte grym på det, men har en aning. Och det är ju genom att pröva som man lär sig!
Nu sitter jag hos mor och bror i alla fall, om en stund skall jag åka ut till Orust och till hästarna igen. Skall släppa in dem i "värmen", mocka och utfodra. Mysigt. Det var rätt skönt att gå runt i stallet faktiskt.
Dock skall jag vara där på lördag kväll och söndag morgon, och min bästa vän och jag har tänkt gå ut. Så detta skall bli ett spektakel att hinna.
Men kan inte dricka, eftersom jag skall ut dit på söndag morgon. Måste ju köra bil.
På måndag kommer I. hem till mig i alla fall, på kvällen. Så åker in till Göteborg och hämtar honom.
Imorgon är det dessutom julafton? Vad skall ni göra? Själv skall jag till min kusin, mormor och moster. Min andra bror och hans familj har åkt till Thailand idag ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amy

Jag drev denna bloggen under min tid då jag led av svår anorexi. Jag la den sedan på hyllan för att läka...men jag saknar att få skriva, så nu öppnar jag den igen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela